• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
ارائه درس "كارآفرینی" از نیمسال اول تحصیلی سال 1402-1401 دانشگاه صنعت نفت
دکتر کریم سلحشور، رئیس دانشگاه صنعت نفت از ارائه درس کارآفرینی در دانشگاه از مهرماه سال 1401 خبر دادند.

دکتر کریم سلحشور، رئیس دانشگاه صنعت نفت از ارائه درس کارآفرینی در دانشگاه از مهرماه سال 1401 خبر داد.

وی اشاره کردند: موفقیت اقتصادی در جهان امروز، به‌گونه‌ای فزاینده با بهره‌مندی از منابع دانش، نوآوری، کارآفرینی و فناوری گره خورده است. لذا، داشتن ایده و فكر نوآورانه، خلاق و تلاش برای یافتن راه‌های موثرتر در زندگی، موجب بهبود وضعیت موجود و جهش اقتصادی در کشور می‌شود که این ویژگی از جمله صفات عمده كارآفرینان است. وی برخورداری از اندیشه رشد و ارتقاء برای استفاده حداكثری از فرصت‌ها را از دیگر صفات كارآفرینان ذكر نمودند و گفتند: اجراي اين گونه برنامه‌های آموزشی در چارچوب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی منجر به رسوخ فناوری و نوآوری در توسعه کسب ‌و کارهای دانش‌بنیان در حوزه صنعت استراتژيک نفت و گاز می‌گردد و دانشگاه صنعت نفت را در راستای ارتقای شاخص‌های کیفی در تبدیل به دانشگاه نسل سوم (کارآفرین) کمک می‌نماید.

وی خاطر نشان کردند: با توجه به راه‌اندازی مراکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه، ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه و آشنایی دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی و راه­‌های ایجاد کسب و کارهای دانش‌بنیان در رشته‌های مختلف را امری ضروری دانست که برای تمامی گروه‌های آموزشی دانشکده‌­ها از نیمسال اول 1402-1401 در کلیه رشته‌­ها ارائه خواهد شد و انجام این کار را اقدامی موثر در راستای توسعه زیست‌بوم كارآفرینی در صنعت نفت عنوان كردند.

منبع خبر
روابط عمومی دانشگاه